CORUM Legend 38 Fiancee

CColectia Admiral’s Cup de la Corum cuprinde ceasurile care pun cel mai bine in valoare maestria ceasornicarilor, majoritatea modelelor fiind adresate barbatilor. Sunt introduse destul de rar ceasuri adresate doamnelor, dar atunci cand se intampla acest lucru, cei de la Corum impresioneaza prin modele ceva mai delicate.

Acum ei ne prezinta ceasul Corum Admiral’s Cup Legend 38 Fiancée despre care se spune ca respecta toate codurile elegantei. Ca sa multumeasca pe oricine, brandul a ales sa creeze acest model cu trei tente de culori: roz, albastru si coniac. De admirat modul cum reusesc cei de Corum sa imbine elementele mai puternice ale colectiei Admiral’s Cup cu diamantele si elementele care definesc un ceas pentru femei.

La capitolul mecanism, ceasornicarii au ales unul automat, cu calibru propriu, CO 082. Ornat cu 21 de rubine, acesta are o frecenta de 4 Hz si o rezerva de energie de aproximativ 42 de ore. Ca finisaje ale mecanismului, modelul are rotorul cu o decoratie speciala Corum.

Carcasa are un diametru de 38 mm si o grosime de 8.75 mm. Toate cele trei sunt create din otel inoxidabil, fiind diferite doar pietrele pretioase de pe bezel: acestea sunt fie albastre, fie roz, fie coniac. Cadranul este confectionat la toate cele trei modelele din praf de perla, iar in locul indecsilor au fost plasate 9 diamante de 0.10 carate.  Carcasa rezista la apa pana la o adancime de 50 de metri. Ceasurile vin cu o curea din satin alb, cu catarama din otel inoxidabil.

Trei ceasuri care cu siguranta ca atrag toate privirile. Ele sunt in editie limitata in functie de varianta. Modelul roz este in in editie de 50 de bucati, cel albastru se va gasi doar in numar de 70 de bucati, iar cel coniac este la fel ca cel roz, in editie limitata de 50 de bucati.

11 June   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu