Corum primeste premiul “Best of the Best”

TTinem sa va anuntam ca, Corum, a castigat premiul „Best of the Best”, de la Robb Report. Acest titlu a fost acordat pentru colectia de ceasuri adresate femeilor.
Pentru a oficializa acest succes, au fost tinute doua cine VIP pentru celebrarea colectiei Corum Bridges, una in Houston si una in Palm Beach. CEO-ul de la Corum, Antonio Calce, din La Chaux-de-Fonds – Elvetia, a fost mandru sa accepte acest premiu la ambele evenimente.
Cina din Houston a fost tinuta la Restaurantul Masraff, unde a fost prezenti si cei de la Zadok Jewelers. Cea din Palm Beach a avut loc la clubul Ritz Carlton. In ambele parti, invitatii au avut parte de gustari si vinuri care si ele au castigat premiul Best of the Best de la Robb Report.

Desigur, la eveniment au fost expuse si anumite ceasuri de la Corum, pentru a anunta sosirea ceasului Golden Bridge Automatic in SUA. Doua dintre modele care au acaparat toata atentia au fost ceasurile Golden Bridge Tourbillion si Miss Golden Bridge. Mai mult, au fost expuse si doua ceasuri mai speciale, modelele Admiral’s Cup 45 Minute Repeater Tourbillon si Admiral’s Cup Seafender 47 Tourbillon GMT.

Antonio Calce a primit premiul de la editorul revistei Robb Report, David Arnold, care a afirmat ca „in 2011, Robb Report a recunoscut realizarile remarcabile ale celor de la Corum, mai ales in ceeea ce priveste evolutia si dezvoltarea colectiei Corum Bridges. O caracteristica remarcabila atat in design cat si in inginerie, reprezinta devotamentul celor de la Corum.”
In final, Antonio Calce a sustinut urmatoarele: „…sunt onorat sa primesc acest premiu. Este o dovada a dedicatiei si devotamentului nostru in domeniul ceasurilor de dama. Legendarele noastre mecanisme din colectia Bridges exista de mai bine de 30 de ani si, pana in ziua de astazi, sunt pe primul loc in industria ceasurilor.”

Nu ne ramane decat sa-i felicitam pe cei de la Corum pentru acest premiu si sa speram ca ne vom bucura in continuare de „roadele” lor.

19 October   by | 1 comentariu | Branduri:

Comentarii

Pingback Corum Admiral’s Cup Seafender 48 Chrono Centro | 10 si 10 (28-11-2011 ; 12:52 pm) #

[…] data cand am vorbit despre Corum, brandul tocmai castigase premiul Best of the Best. Intre timp, Corum si-a unit fortele cu Banque Populaire, un mare jucator in lumea nautica, pentru […]

Scrie un comentariu