Corum Ti-Bridge Automatic Dual Winder

CCorum a lansat recent ceasul Ti-Bridge Automatic Dual Winder, care a fost foarte apreciat, nu numai datorita mecanismului foarte performant, dar si pentru designul ultra-modern.

Ceasornicarii brandului sunt foarte multumiti de aspectul modelului si se lauda cu faptul ca aceasta creatie inglobeaza atat traditiile companiei cat si noile standarde dupa care se ghideaza. Ti-Bridge Automatic Dual Winder este primul ceas din colectia Ti-Bridge care are un mecanism automat. Totusi, ceasornicarii au pastrat liniile orizontale, atat pentru carcasa cat si pentru mecanism, deoarece ele reprezinta principala caracteristica a colectiei.

Foarte apreciat a fost mecanismul ceasului. Calibrul CO 207 a fost conceput si realizat in totalitate in atelierele brandului. Acesta contine doua greutati oscilatoare, care sunt interconectate cu un arbore de transmisie ce le ajuta sa se miste in paralel. Multe dintre componentele mecanismului, printre care se numara si rulmentii sunt create din ceramica. Cei de la Corum au ales acest material nu numai datorita rezistentei, dar si pentru faptul ca nu necesita lubrifiere. Mecanismul este ornat cu 30 de rubine, are o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora, iar caseta arc, pozitionata in dreptul orei 3, asigura o rezerva de energie de aproximativ 72 de ore.

Carcasa are o dimensiune de 42 x 52 mm si o grosime de 15 mm. Este creata din titaniu sau din aur rosu si are o rezistenta la apa pana la o adancime de 30 de metri. De asemenea, ceasul vine cu o curea din piele neagra, care se inchide cu ajutorul unei cleme metalice.

Ti-Bridge Automatic Dual Winder este lansat in doua editii limitate. Vor fi disponibile 25 de modele pentru varianta din aur rosu, iar pentru modelul din titaniu vor fi create 200 de bucati.

20 March   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu