De Grisogono Tondo by Night

CCei de la De Grisogono au creat o intreaga colectie, plina de culoare, despre care au spus la lansarea ei ca detine “ceasuri luxuase, jucause, care stralucesc in orice moment al zilei”. Ceasurile Tondo by Night sunt create dintr-un material nou, despre care nu prea am auzit – PLF sau Compozit Perlat din Fibra de sticla.

Ceasurile aduc in prim plan un stil nou, dat in special de curea. Materialul din care este facuta atat cureaua, cat si carcasa, cuprinde mici particule de praf de perla, care de-a lungul zilei absorb lumina soarelui, iar seara, elibereaza aceasta energie, conferind ceasului o stralucire discreta. Desi au existat multe discutii pe aceasta tema, brandul ne asigura ca PLF-ul este un material atat estetic cat si ergonomic, nefiind incomod de purtat.

Carcasa are o dimensiune de 49 x 43 mm, iar bezelul este ornat cu 48 de pietre pretioase. Acestea se regasesc si pe greutatea oscilanta a mecanismului automat.  Cei de la De Grisogono s-au inspirat din culorile verii, iar astfel, carcasa ceasurilor Tondo by Night poate fi roz, verde, alba, mov, galbena sau portocalie. In functie de varianta de culoare aleasa, pietrele pretioase de pe bezel si greutatea oscilanta pot fi diamante albe, tsavorite verzi, portocalii sau roz, safire galbene sau ametist.

Ceasurile Tondo by Night sunt rezistente la apa pana la o adancime de 30 de metri.

 

6 August   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu