DeWitt Golden Afternoon collection

SSi DeWitt lanseaza o noua colectie cu patru membri plini de eleganta si feminitate. Brandul vrea sa ofere doamnelor un ceas al lor, asa ca s-a inspirat din cunoscuta poveste „Alice in Tara Minunilor”. De aici si numele colectiei, povestea renumita incepand intr-o dupa-amiaza.

Colectia Golden Afternoon cuprinde patru ceasuri, cu un design diferit, dar care au cam aceleasi specificatii tehnice. Astfel, toate sunt echipate cu un mecanism ETA 2892 automat, cu un balansier Glucydur cu trei brate si cu un esapament cu un unghi de 51 de grade. Mecanismul are 21 de jewels, o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de aproximativ 42 de ore. Indiferent de varianta aleasa, ceasul va indica orele, minutele si secundele. Carcasa are un diametru de 39 de mm si o grosime de 9.28 mm si are o rezistenta la apa pana la 30 de metri. Toate indicatorele sunt facute din acelasi material ca si carcasa si au forma de aripi (sau pene).

Primul model, este singurul cu o carcasa facuta din aur roz. Cadranul este facut din praf de perla si are o culoare ciocolatie. Pe bezel sunt asezate 84 de diamante, pe cadran sunt 14, iar pe clemele de pe curea sunt 48. Florile de pe cadran sunt facute tot din praf de perla, iar combinatia de roz si alb ofera mai multa caldura acestui model. Al doilea model este facut din aur alb, iar cadranul este facut tot din praf de perla. Brandul a dorit sa simbolizeze prin acest model puritatea. Distributia diamantelor este identica cu cea de la primul model. Cadranul are o tenta turcoaz, iar floricele sunt tot pe nuante de roz si alb.

Al treilea model, este facut din aur alb si are un cadran negru. Jaquet Droz a vrut sa exprime alteranta unei femei, „intre calmitatea exterioara si nebunia interioara”. De aceasta data, florile de pe cadran au nuante de negru si roz. Aici intalnim si rubinele pe cadran, unde, gasim si 14 diamante. Acestea mai sunt dispuse si pe bezel, in numar de 84, 48 pe clemele de la curea, 24 pe remontoar si 117 pe laterala carcasei. Ultimul model, dar nu cel din urma, este facut din aur alb, iar cadranul, din praf de perla are nuante de alb si albastru. Fundalul vrea sa simbolizeze cerul, iar floricele din praf de perla si diamante aduc aminte de lumea visurilor. La acest model avem 165 de diamante pe laterala carcasei, 108 pe bezel, 48 de clemele curelei, 24 pe remontoar si 67 pe cadran. In capatul remontoarului gasim un cabochon albastru.

Desi ne-au atras atentia, nu am reusit sa aflam pretul acestor modele „vesele”, scoase din lumea povestilor.

25 October   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu