DEWITT Twenty-8-Eight Automatic

AAm inceput saptamana cu ei, vom termina saptamana cu ei. Dupa prezentarea ceasului care va participa la Only Watch, DeWitt ne face cunostinta cu un alt model deosebit. Ceasul Twenty-8-Eight este o piesa impresionanta, care se remarca prin sobrietate si rafinament.

Cadranul este impartit in doua zone: partea din centru, ce are un patern care parca prinde viata in momentul in care este miscat ceasul in anumite unghiuri, iar partea exterioara, se prezinta cu un contrast uniform. Aceste doua zone sunt separate de un inel care este “cireasa de pe tort” a ceasului, imitand intr-o oarecare masura si motivele bezelului. Pe langa faptul ca este extrem de aerat, cadranul este si unul foarte usor de citit. Patru cifre mari romane marcheaza orele principale, fiind legate una de alta prin indecsi arabi.

Acest cadran, considerat de unii „fabulos” este asezat intr-o carcasa de 43 mm facuta din aur alb sau roz, de 18 K. Design-ul ceasului Twenty-8-Eight este unul echilibrat: carcasa este subtire, de 10.26 mm si coloane foarte discrete, lasand astfel impresia unui ceas sobru si iluminat. Brandul nu s-a limitat la o singura combinatie de culori, ci au creat patru variante de „imbracaminte”: prima este cu aur roz si maro ciocolatiu – carcasa si cadranul sunt din aur, iar indecsii, sigla si celelalte elemente sunt de culoare maro. Apoi, al doilea model este cu carcasa si cadranul din aur alb, iar culoarea de pe indecsi si indicatori este albastru (ceasul din imagine); mai este o varianta cu carcasa din aur roz si cadranul alb si ultima varianta consta in carcasa din aur alb si cadranul dintr-un albastru mai special, culoarea marii, o nuanta ce este folosita des de marinari. Indiferent de varianta aleasa, toate modelele au aceleasi caracteristici. Remontoarul este si el facut din aur si are sigla brandului gravata pe el. Ambele geamuri sunt din cristal de safir, tratate cu solutie anti reflexie. Ceasul are o rezistenta la apa pana la 30 de metri.

Mecanismul este unul automat, ETA2892. Esapamentul are un unghi de 510 grade, balansierul, facut in Glucydur are trei brate si rotorul este „impodobit” cu sigla DeWitt. Mecanismul are 21 de jewels si o rezerva de energie de aproximativ 42 de ore. Ca functii, este un ceas simplu, indicand doar orele, minutele si secundele.

Elegant, simplu si sobru – un model care indica arta si munca depusa de DeWitt.

5 August   by | 1 comentariu | Branduri:

Comentarii

grace peace (09-08-2011 ; 6:36 pm) #

i will like to know if this item is still available for sale

Scrie un comentariu