Dior Chiffre Rouge C01

SSe pare ca cei de la Dior au avut succes cu ceasul Chiffre Rouge M05, pentru ca saptamana aceasta brandul a lansat un nou model din aceasta colectie. Chiffre Rouge C01 ne schimba inca o data imaginea ceasurilor delicate cu care ne-am obisnuit.

Ceasul a fost creat cu ocazia redeschiderii magazinului Dior din Ginza, Japonia. Insemnand “menta argintie”, Ginza este unul dintre cele mai populare districte din Japonia. “Adaposteste” o multime de hoteluri, muzee, expozitii de arta, restaurante sau magazine, printre care se numara si Dior.

Desi are functii ca indicarea retrograda, afisaj pentru rezerva de energie sau pentru zilele saptamanii, brandul a incercat pastreze eleganta traditionala. Cei de la Dior afirma ca Chiffre Rouge C01 penduleaza intre eleganta si tehnica si, in acelasi timp, este potrivit pentru a fi purtat la orice ocazie. Brandul a decis sa lanseze doua variante pentru acest model, ambele in editii limitate de 200 de bucati.

Carcasa ceasului Chiffre Rouge C01 este din otel inoxidabil, are un diametru de 38 mm si o rezistenta la apa pana la o adancime de 50 de metri. Cadranul si cureaua pot fi de culoare neagra sau argintie. Mecanismul este automat, cu o rezerva de energie de 42 de ore.

Desi au abordat o noua viziune a ceasurilor, cei de la Dior sustin ca vor pastra in continuare traditiile brandului, doar ca le vor folosi intr-o maniera diferita si combinate cu mult mai multe elemente contemporane.

13 July   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu