Dior Chiffre Rouge M05

DDior si-a facut o imagine mai mult din crearea ceasurilor pentru femei. Desi nu am discutat pana acum, brandul lanseaza si modele pentru barbati, ultimul dintre ele fiind ceasul Chiffre Rouge M05. Acesta parca arata o alta latura a celor de la Dior, una total diferita de cea plina de eleganta si diamante cu care ne-am obisnuit pana acum.

Colectia Chiffre Rouge cuprinde ceasuri adresate barbatilor, majoritatea cu un design sport, dar care incearca sa arate tehnicile ceasornicarilor. In majoritatea creatiilor, brandul s-a jucat foarte mult cu nuantele si culorile. Fie ca era vorba de un contrast puternic sau doar de cateva nuante subtile, modelele brandului sunt rar monotone. Ceasul M05 trece peste aceasta regula, dar cei de la Dior s-au jucat totusi, cu contrastul dintre negru mat si lucios, pe care l-au pus in evidenta cu ajutorul unor elemente rosii. Multi sustin ca acea greutate oscilanta de pe cadran confera modelului un design high-tech, rar intalnit la ceasurile Dior. In functie de preferinte, greutatea oscilanta poate sa fie rosie sau neagra.

Carcasa ceasului este din otel inoxidabil combinat cu cauciuc negru si are o rezistenta la apa pana la o adancime de 50 de metri. Bezelul este din ceramica, iar curea este tot din otel combinat cu cauciuc. Mecanismul automat, cu calibru “Dior Inverse” are o rezerva de energie de aproximativ 42 de ore.

Recunoastem ca ne place acest model, mai ales ca schimba intr-o oarecare masura imaginea brandului.

27 June   by | 1 comentariu | Branduri:

Comentarii

Pingback Dior Chiffre Rouge C01 | 10 si 10 (13-07-2012 ; 11:15 am) #

[…] pare ca cei de la Dior au avut succes cu ceasul Chiffre Rouge M05, pentru ca saptamana aceasta brandul a lansat un nou model din aceasta colectie. Chiffre Rouge C01 […]

Scrie un comentariu