Dior La D de Dior

DDior a lansat un nou model care va face furori printre dame. La D de Dior este un curcubeu realizat din pietre pretioase. Carcasa este din paladiu si aur alb si are un diametru de 38 mm. Pe cadran, bezel si remontoar nu sunt mai putin de 210 pietre pretioase puse manual.

Pietrele pretioase sunt destul de variate ca forma si provenienta, toate acestea pentru a obtine multitudinea de culori de care au avut nevoie. Turmaline Paraiba sunt pietre care vin din statul Pariba si au o culoare care variaza intre albastru si verde. Tsavorit granat este o piatra care dateaza din cele mai vechi timpuri; se gaseste in partea de est a Africii si are o culoare asemanatoare cu cea a smaraldului. Spessartine granate sunt niste pietre pretioase cu un continut ridicat de mangan si magneziu si au o culoare aramie-rosiatica. Spinel-ul seamana cu rubinul si are o larga varietate de culori. Pe langa aceste pietre prezentate mai sus, ceasul mai adaposteste si rubine, safire galbene, roz, si mov.

Pe ambele parti, carcasa are geamuri din cristal de safir. Ca functii, ceasul este unul simplu: indica doar ora si minutele prin indicatoare din aur alb. Pentru a pastra eleganta, brandul a atasat o curea neagra din satin cu o clema din aur alb. Asa de delicat cum pare, modelul are o rezistenta la apa pana la 30 de metri.

Desi noua ni se pare foarte colorat, doamnele nu vor avea o problema in a-l asorta la diferite ocazii.

21 September   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu