Dior VIII Baguettes

AAm discutat acum cateva zile despre colectia VIII de la Dior. Brandul a imbogatit recent aceasta colectie cu cateva modele noi. Desi au incorporat elemente noi si diferite fata de primele ceasuri, trasaturile specifice au ramas la fel, in special acele piramide ceramice de culoarea neagra care se regasesc numai pe curea acum.

Ceasurile Dior VIII Baguettes pastreaza si ele tributul adus cifrei 8, aceasta fiind singura care apare pe cadran. Sunt patru modele care au aceasta denumire, iar singura diferenta dintre ele o reprezinta diamantele. Acestea sunt dispuse pe bezel si au o forma de bagheta, doar ca sunt de patru culori: alb, verde, portocaliu si roz de safir. Ele mai au diamante si pe inelul central din mijlocul cadranului, dar acolo, culoarea este aceeasi. Desi par ca difera unele de celelalte, aceste 4 ceasuri au cam aceleasi specificatii tehnice.

Carcasa este facuta dintr-un aliaj de ceramica si aur alb, remontoarul este acoperit si el in ceramica, iar geamurile sunt din cristal de safir. Toate au un cadran negru lacuit, indecsii in forma de diamante, ora 8 reprezentata prin cifre arabe si indicatoare luminoase. Mecanismul este unul automat, cu o rezerva de energie de 40 de ore si, in functie de culoarea diamantelor de pe bezel, greutatea oscilanta este neagra, roz, portocalie sau verde. Toate au 32 de diamante si o rezistenta la apa pana la 50 de metri.

19 August   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu