Dior VIII Grand Bal

CCeasornicarii de la Dior s-au gandit sa mai aduca un tribut uneia dintre preferintele lui Christian Dior. Acesta a fost un mare iubitor de baluri, iar astfel, brandul a lansat doua modele, destul de elegante, care aminteasca, macar intr-o mica masura, de cum se faceau balurile in secolul trecut.

Pentru doamnele admiratoare de eleganta balurilor, Dior a creat doua ceasuri: unul din ceramica neagra si unul din ceramica alba, ambele cu spatele deschis. Ceasul Dior Grand Bal “Plume” – Black Ceramic este in editie limitata de 88 de bucati. Carcasa este facuta dintr-o combinatie de ceramica si otel inoxidabil. Bezelul este in totalitate din ceramica si ornat cu diamante. Pentru curea, Dior a ales sa pastreze acele piramide, care se pare ca au avut succes la ceasurile precedente. Mecanismul modelului este unul automat cu un calibru “Dior Inverse”. Greutatea oscilanta este pe partea din fata a ceasului, este din aur alb si decorata cu pene si diamante. Mecanismul are o rezerva de energie de 42 de ore, iar carcasa are o rezistenta la apa pana la o adancime de 50 de metri. Ca un total, pe intreg modelul sunt dispuse 203 de diamante.

Ceasul Dior Grand Bal “Plume” – White Ceramic, este si el in editie limitata de 88 de bucati. Mecanismul este identic ca la primul model, la fel si numarul total de diamante. La acest model s-a folosit praf de perla alba pentru cadran, pe cand la modelul de mai sus, praful de perla are culoarea neagra. In ceea ce priveste carcasa, si aici este o combinatie intre ceramica si otel inoxidabil.

Nu am aflat pretul acestor modele, dar din cate se zvoneste, nu este deloc ieftin.

21 May   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu