Doxa Grafic Mistero

CCei de la Doxa vor prezenta la Baselworld luna aceasta ultimul model de ceasuri de barbati: Grafic Mistero. Chiar daca ceasul nu a aparut pe piata, producatorii au oferit un comunicat de presa cu privire la detaliile tehnice.

Grafic Mistero are o carcasa din otel inoxidabil, ce poate avea o culoare naturala sau un negru mat. Difera ca marime in functie de forma: carcasa rotunda are un diametru de 44mm, iar cea dreptunghiulara are dimensiunea de 40×43 mm. Cadranul negru prezinta trei indicatoare, pentru ore, minute si secunde. Indicatoarele pentru ore si minute sunt argintii, iar cel pentru secunde este rosu.

De asemenea, in interiorul cadranului gasim cele 3 cronometre ale cronografului la orele 3, 9 si 6, iar la ora 4 au aglomerat zona cu numele brandului si fereastra cu data, pentru a nu deranja liniile designului din jumatatea superioara. Grafic Mistero are un geam din safir, rezista la apa pana la o adancime de 50 m si este animat de un mecanism cuart. Cureaua este una neagra din cauciuc cu clema din metal.

Jocul culorilor de pe cadranul ceasului  inspira un aer proeminent de masculinitate, iar pretul unui astfel de model este intre $500 si $900.

9 March   by | 3 comentarii

Comentarii

Pingback Vand ceas doxa original!!!! (15-10-2012 ; 10:25 pm) #

[…] afisat cei interesati… Rog si ofer seriozitate maxima!!! Poza cu ceasul si pretul acestuia: Doxa Grafic Mistero | 10 si 10 Top   Reply With Quote PM  Quick Navigation Vanzari […]

Ionescu robert (03-03-2013 ; 11:06 pm) #

Sal ma intereseaza,il mai ai?

Siar (22-03-2013 ; 4:33 pm) #

Noi nu dispunem de aceste ceasuri. Doar discutam despre modelele aparute recent pe piata.

Scrie un comentariu