Drakkar Drake1 TT 738.00

DDrakkar este un brand nou pe piata, neavand la activ dacat cateva modele care apartin aceleasi colectii. Aparent, se inspira din lumea marina pentru a crea modelele proprii. Brandul creeaza ceasuri adresate in special iubitorilor de mare sau de iachting si permit comandarea unui ceas special, personalizat.

Drakkar participa la Grand Prix D’Horlogerie de la Geneva, la categoria „Design” cu unul dintre modele colectiei Grand Large. Ceasul Drake1 TT 738.00 este inspirat din modelul Capul Bunei Sperante tot a lui Drakkar si este conceput mai mult pentru cei care indragesc arta. Ceasul are o carcasa din otel inoxidabil, cu o aparatoare mai speciala, care are o dimensiune de 53.5 x 52.5 mm. Forma ceasului este inspirata din roata de manevrarea a unui vapor. Grosimea carcasei este de 9.5 mm, iar rezistenta la apa este pana la 50 de metri. Desi nu pare, accesul la remontoar este destul de usor. Mecanismul este unul automat, cu 28.800 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de 120 de ore. Mecanismul beneficiaza de un certificat COSC. Masa oscilatoare are motive „Cotes de Geneve”. Cadranul, facut din praf de perla gri pentru valuri si alb pentru indecsi si sigla, este acoperit de un geam din cristal de safir. La ora 3 este prezent afisajul pentru data. Cureaua este facuta din piele de taur si se inchide intr-o clema metalica.

Pretului unui astfel de ceas este de 18.500 de franci elvetieni. Sa vedem acum ce parerea are juriul de la Grand Prix D’Horlogerie de la Geneva.

22 September   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu