Ebel Brasilia Gold

CCompania Ebel, fondata in 1911 in La Chaux-de-Fonds de Eugène Blum si Alice Lévy, si-a facut o reputatie in timp, ca multe alte marci din acea perioada, prin calitatea ceasurilor clasice pe care le-au produs. Ei au lansat recent ceasul Brasilia Gold. El este adresat femeilor si adopta designul clasic, specific.

Carcasa este din aur galben, de 18k si vine in doua variante: una simpla si una cu 34 de diamante pe laterale. In ciuda delicatetei pe care o detine si a grosimii de 7.15 mm, ceasul are o rezistenta la apa pana la 50 de metri. Pe ambele parti, ceasul are doua geamuri din cristal de safir, peste care a fost aplicat un tratament anti-reflexie. Pe cel din spate este gravata inscriptia „Brasilia”. Cadranul are nuante argintii, iar in centru este ornat cu modele guilloche. Indecsii sunt reprezentati prin cifre romane si, pentru un plus de eleganta, indicatoarele sunt de culoare albastra. Cureaua este si ea din acelasi material ca si carcasa si are ca sistem de prindere o clema cu logo-ul brandului. Mecanimul acestui model este unul cuart, Ebel 976, fabricat in Elvetia.

Brasilia Gold nu pare a fi un ceas complicat, dar cu siguranta este unul extrem de elegant si rafinat.

31 August   by | 1 comentariu | Branduri:

Comentarii

Pingback Ebel implineste 100 de ani | 10 si 10 (15-09-2011 ; 11:45 am) #

[…] trecuta am facut cunostinta cu Ebel. Brandul tocmai a imbogatit una dintre colectiile sale, 1911, cu modelul 1911 BTR 137 Chronograph. […]

Scrie un comentariu