Ebel Onde Small

NNu am avut timp sa vorbim pana acum, dar cei de la Ebel au lansat la inceputul toamnei un model pentru doamne, care a adunat multe laude. Onde Small a strans foarte multe pareri bune, mai ales datorita designului.

De cand a inceput anul 2012, cei de la Ebel au venit cu designuri noi pentru ceasuri si au mai lansat doua colectii, Onde si X-1. Ei sustin ca de acum, vor sa creeze ceasuri cu un design care sa cuprinda mai multe trasaturi contemporane si care sa exprime noile concepte ale brandului. Cei de la Ebel afirma ca ceasul Onde Small este un model “sculptural si sezual” care pune bazele unei noi linii de ceasuri pentru femei.

Carcasa modelului este creata din otel inoxidabil si aur roz, are un diametru de 30 mm si o grosime de 9.3 mm. Desi intregul bezel este ornat cu diamante, ceasul are o rezistenta la apa pana la o adancime de 50 de metri. In total, ceasul este ornat cu 58 de diamante, acestea fiind dispuse pe bezel, cadran si remontoar. Mecanismul este unul cuart si indica orele, minutele si secundele. Cureaua este din otel inoxidabil si se inchide cu o catarama metalica.

Ceasul Onde Small nu este in editie limitata si se vinde la pretul de 7.900 de dolari.

21 November   by | Niciun comentariu

Scrie un comentariu