Editie Speciala De La IWC

IIWC lanseaza o editie speciala, Boutique Exclusive pentru trei ceasuri. Modele Big Pilot Perpetual Calendar, Ingenieur Automatic si Portuguesse Hand-Wound sunt lansate in editii limitate si toate create din aur rosu.

Portuguese Hand-Wound vine cu o carcasa din aur rosu, cu un diametru de 44 mm. Brandul sustine ca acest model este o interpretare moderna a ceasului cu acelasi nume, lansat in anul  1939. Predecesorul din acel an era un ceas de buzunar,  care avea marimea unui ceas de mana. Mecanismul modelului este unul mecanic, cu un calibru 98295 si care include referinte stilistice pentru primul mecanism din ceasurile de buzunar F.A.Jones. De asemenea,  are o frecventa de 18.000 vibratii pe ora, 18 jewels si o rezerva de energie de aproximativ 46 de ore. Portuguese Hand-Wound are o grosime de 10 mm, o rezistenta la apa pana la o adancime de 30 de metri si este in editie limitata de 1.000 de bucati.

Ingenieur Automatic vrea sa ne aduca aminte de primul ceas cu acest nume, creat in 1955. Are un diametru de 42.5 mm si o grosime de 14.5 mm. Mecanismul este automat, cu un calibru 80111 si cu 28 de jewels. Pe langa frecventa de 28.800 de vibratii pe ora, acesta are si o rezerva de energie de aproximativ 44 de ore. Modelul are un sistem anti-shoc imbunatatit si o rezistenta la apa pana la o adancime de 120 metri. Cadranul este creat in acelasi stil cu care ne-au obisnuit cei de la IWC in aceasta colectie. Desi nuantele sunt apropiate, credem ca lizibilitatea ceasului este destul de buna. Ingenieur Automatic este limitat la 500 de bucati.

Big Pilot Perpetual Calendar are un diametru de 46.2 mm si o grosime de 16 mm. Mecanismul este automat, cu un calibru 51614, cu 63 de jewels, o frecventa de 21.600 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de aproximativ 7 zile. Ca functii este destul de bogat: are un caledar perpetuu cu indicare a timpului prin 4 cifre, afisaj dublu pentru fazele lunii si indicator pentru data si rezerva de energie. Big Pilot Perpetual Calendar are o rezistenta la apa pana la 60 de metri si este in editie limitata de 250 de bucati.

Cele trei ceasuri se vand exclusiv in magazinele IWC, incepand cu luna Noiembrie.

13 November   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu