Extra plat de la Richard Mille

CCei de la Richard Mille continua sa ne uimeasca cu abilitatile lor ingineresti. Chiar daca nu stiu sa faca decat ceasuri de lux si acelea foarte scumpe, sa spunem ca merita toti banii dati pe cercetarea si dezvoltarea din spatele fiecarui model. Combinatia dintre ingineri si ceasornicari se pare ca da roade.

Compania introduce noul model 017 Tourbillon din colectia RM. Pe langa detaliile tehnice si complexitatea acestui model in combinatie cu cu miscarile tourbillonului, cei de la Richard Mille au reusit sa-l faca si extra plat. Designul ultra modern asigura o functionalitate sporita,  iar toata aceasta eleganta se regaseste in cadranul dreptunghiular gros de numai 7.8 mm. Nu este cel mai subtire ceas din lume dar la cate complicatii are in interior, ar putea fi calificat foarte usor ca fiind cel mai subtire si complex ceas din lume.

Nimic nu a fost lasat la voia intamplarii in proiectarea acestui ceas. Fiecare parte a fost creata cu atentie, astfel incat sa indeplineasca cerintele companiei in termeni de rigiditate, fiabilitate si precizie. De aceea placa mecanismului este facuta din Titan Grad 2, un aliaj ce ofera o rigiditate mare si o suprafata cat mai plana, iar elementele ceramice folosite pentru tourbillon sunt rezultatul unui studiu aprofundat asupra frecarii si a efectelor sale asupra pieselor.

Modelul RM 017 va fi  produs intr-o editie limitata de 50 de bucati, probabil la un pret foarte mare.

10 December   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu