Fossil Connected

FFossil Connected este un concept ce poate afisa informatiile vitale de pe telefoanele cu Android sau BlackBerry-uri prin intermediul conexiunii Bluetooth. S-a gasit cineva care este interesat sa aduca ceasurile de mana la nivelul nevoilor oamenilor din secolul 21.

Conceptul este construit sa-si poata lua cu usurinta informatiile de la telefonul din buzunar sau daca sunteti la volanul masinii. Totul se reduce la eficienta de care dam dovada, iar acest ceas vine in ajutorul nostru.

Multe din informatiile afisate sunt la fel ca cele de pe telefon, cum ar fi: data si ora, informatii despre vreme, locul in care te afli, numele apelantului si informatiile sale, mesajele text, numarul de email-uri necitite etc. Spre deosebire de celelalte ceasuri de pe piata din aceasta gama, Fossil Connected arata destul de bine.

In prezent compania a distribuit cateva ceasuri de acest fel pentru teste. Ramane de vazut cu ce pret va fi vandut. Se estimeaza ca va fi undeva pe la 200 de dolari.

20 December   by | 1 comentariu | Branduri:

Comentarii

Pingback Concept de la Casio | 10 si 10 (11-01-2011 ; 6:20 pm) #

[…] Fossil Connected a venit si randul concurentei sa apara pe piata cu un concept de ceas ce comunica cu telefoanele […]

Scrie un comentariu