Franck Muller Curvex Vintage 7-Days

CCei de la Franck Muller au prezentat in luna Octombrie ceasul Vintage Curvex 7-Days, dar lansarea oficiala, din cate am inteles, a avut loc abia luna trecuta. Brandul sustine ca acest model este o interpretare bine reusita a unui mecanism performant combinat cu traditiile companiei.

Ceasornicarii de la Franck Muller au pus accent, la prezentare, pe rezerva de energie a ceasului, care, dupa cum sustin ei, dureaza 7 zile. De asemenea, au mai mentionat ca au acordat o atentie deosebita fiecarei componente a mecanismului mecanic. Majoritatea pieselor din mecanism sunt decorate cu motive “Cotes de Geneve”, iar fiecare rulment este ornat cu rubine. Maestrul ceasornicar, Pierre-Michel Golay, sustine ca “frumusetea ceasului Vintage Curvex 7-Days Power Rezerve, care consta in detaliile carcasei si in designul mecanismului precis plaseaza modelul, fara indoiala, in categoria ceasurilor clasice”.

Mecanismul mecanic, FM1700, contine un esapament creat de brand si doua casete arc, care sustin rezerva de energie de 7 zile. In total, este compus din 213 de componente si 27 de jewles si functioneaza la o frecventa de 18.000 de vibratii pe ora. Nu avem informatii privind carcasa, dar am reusit sa aflam ca ceasul este rezistent la apa pana la o adancime de 30 de metri.

Ca design, Vintage Curvex 7-Days pare sa pastreze majoritatea trasaturilor caracteristice colectiei din care face parte. Cei de la Franck Muller nu au specificat inca pretul modelului.

18 December   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu