Frederique Constant la Only Watch 2011

FFrédérique Constant va participa pentru a treia oara la licitatia caritabila organizata de Only Watch la Monaco. Pentru acest eveniment, brandul a creat nu unul, ci patru ceasuri, adunate intr-un set, pentru fiecare membru al familiei Constant.

Primul model, cel destinat barbatilor, este ceasul Maxime Manufacture Automatic. Este fabricat din aur roz, are un cadran argintiu si o curea maro din piele. Mecanismul este unul construit in atelierele brandului, FC-700, este automat si are o rezerva de energie de 42 de ore. Carcasa are un diametru de 42 mm, pe fata are un geam convex din safir, iar pe spate, placuta din aur roz, are gravata inscriptia „Only Watch 11” si este prinsa in 4 suruburi. Cadranul este unul simplu, aerat. Indicatoarele sunt iluminate, iar la ora 6 este afisajul pentru data. Acest model are o rezistenta la apa pana la 50 de metri.

Ceasul Amour Heart Beat Ladies Automatic este modelul destinat doamnelor. Acesta impresioneaza de la prima vedere prin carcasa din aur roz cu finisaje foarte atent lucrate. Are o marime de 34 mm si are bezelul impodobit cu 48 de diamante. Acest model are un mecanism automat, cu calibru FC-310 si o rezerva de energie de 38 de ore. Carcasa si remontoarul sunt ornate cu bucati mici de cabochon (o piatra pretioasa) de culoarea chihlimbarului, iar geamul este din cristal de safir. Pe cadran, in dreptul orei 12, este cuvantul „Amour” scris din 37 de diamante batute pe o linie fina din aur roz. Diamante gasim dispuse si in locul indecsilor. Acest ceas are o rezistenta la apa de pana la 60 de metri si o curea din piele de culoarea vaniliei.

Cel de-al treilea model este ceva mai sport, este adresat tinerilor. Ceasul Junior Chronograph este un model care cu siguranta va acapara atentia tinerilor. Acesta are o carcasa de 38 mm, facuta din otel inoxidabil. Cadranul este alb, iar cele trei cronografe sunt scoase in evidenta prin cele trei inele rosii. Pe langa aceste trei cronometre ceasul are un afisaj pentru data in dreptul orei 4 si trei indicatoare iluminate. Mecansimul cronograf al acestui model este unul cu cuart, un calibru FC-292. Ceasul are o curea neagra din piele de vitel si o rezistenta la apa pana la 60 de metri.

Ultimul model a fost proiectat pentru o mana mai delicata, el fiind adresat domnisoarelor. Ceasul Junior Lady se dovedeste a fi un accesoriu perfect pentru orice tinuta. Carcasa de 26 mm este facuta din otel inoxidabil si are 36 de diamante. Remontoarul are un cabochon de culoare albastra, iar geamul este din cristal convex de safir. Cadranul este alb, iar in afara de ora 12 si 6 reprezentate prin cifre romane, restul indecsiilor sunt marcati prin diamante. Capacul din spatele ceasului are inscriptia „Only Watch 11” si este prinsa in 4 suruburi. Mecanismul acestui model este unul cuart, cu calibru FC-200. Ceasul are o curea din otel inoxidabil si o rezistenta la apa pana la 30 de metri.

Toate aceste patru modele sunt asezate intr-o cutie personalizata Frédérique Constant, facuta din piele si catifea. Ele pot fi admirate in una din cele 10 locatii unde vor fi expuse pana pe 22 Septembrie 2011.

10 August   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu