Girard-Perregaux 1988 Tourbillon Gold Bridge

CCei de la Girard-Perregaux au lansat un nou clasic cu accente moderne. Ceasul 1988 Tourbillon Gold Bridge reflecta traditiile brandului, dar in acelasi timp scoate in evidenta elementele sofisticate ale tourbillonului.

Ceasul a fost lansat in doua variante, fiecare in editie limitata: vor fi create 5 modele din aur alb si 25 de modele din aur roz. Indiferent de material, carcasa va avea un diametru de 40 mm si o rezistenta la apa pana la o adancime de 30 de metri. Cadranul va fi putin diferit, indecsii si indicatorii fiind creati din acelasi material ca si carcasa. Ceasornicarii de la Girard-Perregaux au dorit sa pastreze modelul cat mai simplu si elegant, de aceea au decis sa nu aglomereze cadranul cu indicarea mai multor functii. De asemenea, ei sustin ca acest cadran liber aduce foarte bine aminte de ceasurile din care este inspirat. Pe ambele parti sunt geamuri din cristal de safir, tratate cu material anti-reflexiv.

Mecanismul ceasului 1988 Tourbillon Gold Bridge detine faimosul calibru al brandului, GP 09600. Este un mecanism automat, a carui arhitectura este inspirata din ceasurile de buzunar din secolul al XIX-lea. Este alcatuit din 228 de componente si 31 de rubine, are o frecventa de 21,600 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de aproximativ 48 de ore. Cei mai multi au fost atrasi imediat de tourbillonul de la ora 6, care are cusca fixata cu ajutorul unor suruburi din aur.

Girard-Perregaux 1966 Tourbillon Gold Bridge vine cu o curea din piele de aligator, neagra sau maro. Din pacate, nu am reusit sa aflam pretul de vanzare al ceasului.

18 February   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu