Girard-Perregaux Cat’s Eye

CCu ceva timp in urma am discutat despre ceasul Cat’s Eye (Ochiul Pisicii) de la Girard-Perregaux. Brandul a lansat un nou model din aceasta colectie, care poarta acelasi nume, dar, spre deosebire de predecesorul sau, nu mai este plin de pietre pretioase.

Pentru carcasa modelului, ceasornicarii au folosit traditionala forma ovala a brandului, pe care rotit-o, pentru a adauga un plus de eleganta modelului. Carcasa creata din otel inoxidabil este putin mai mare decat celelalte modele din colectie, avand o dimensiune de 37.95 x 32.95 mm. Deoarece nu s-a dorit renuntarea completa la pietrele pretioase, bezelul este ornat in intregime cu diamante.

Mecanismul ceasului Cat’s Eye este unul automat, GP3300-0070. Acesta este vizibil prin geamul din cristal de safir de pe spate si este ornat cu 27 de jewels. De asemenea, functioneaza la o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora si are o rezerva de energie de aproximativ 46 de ore. Ca functii, modelul indica orele si minutele, are un afisaj pentru secunde in dreptul orei 9 si un afisaj pentru data in dreptul orei 3. Ingenios este indicatorul pentru rezerva de energie, care a fost construit cu ajutorul unor stele.

Cat’s Eye a fost creat in doua variante, pentru a fi pe placul tuturor doamnelor. Ceasul poate avea cadranul gri sau de culoarea sampaniei, iar cureaua poate fi alba sau crem. Indiferent de varianta aleasa, ceasul este rezistent la apa pana la o adancime de 30 de metri. Nu am reusit sa aflam pretul exact, dar din cate am inteles, acesta s-ar putea sa fie in jurul a 28.000 de euro.

1 January   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu