Girard-Perregaux Clasic

PProducatorul elvetian Girard-Perregaux va ajunge in acest an la al 220-lea an de istorie in industria orologeriei. Dupa moartea presedintelui Luigi Macaluso compania s-a reorganizat, familia fiind cea care va asigura continuitatea si dezvoltarea pe plan international.

Sunt prezenti in acest an la Salonul International de Orologie cu o noua abordare a colectie din 1945. Multe variatii de modele cu carcasa dreptunghiulara au facut parte din aceasta colectie de-a lungul timpului. Compania continua trendul care a fost impus de Luigi Macaluso, de reinterpretare a ceasurilor clasice cu metode moderne.

Girard-Perregaux a extins in continuare eforturile sale de creatie, cu un model sobru si contemporan. Design-ul este in mare preluat de la vechile modele facute in stil clasic, dar este prezentat cu o noua forma curbata a carcasei, un remontoar plasat discret si, bineinteles, mecanismul GP3300 care este cunoscut pentru complexitatea si fiabilitatea sa. Mecanismul este vizibil pe spatele carcasei printr-un geam de cristal.

Carcasa poate fi din otel sau aur roz, cu dimensiuni de 35x36mm si o rezistenta la apa de 30 atm. Mecanismul are o rezerva de putere de 48 de ore, cu o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora. Ceasul este completat de o curea neagra de aligator.

18 January   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu