Girard-Perregaux Sea Hawk Pro “Big Blue”

PPentru a-si arata interesul pentru protectia si conservarea mediului, Girard-Perregaux impreuna cu Susan si David Rockfeller Jr. au lansat ceasul Sea Hawk Pro “Big Blue”. Modelul a fost prezentat la New York, la un eveniment organizat de Susan si David Rockfeller. Cei doi au dorit sa atraga atentia publicului in legatura cu problemele oceanelor si cu ceea ce ar trebui facut pentru a le proteja.

Brandul sustine ca a conceput acest ceas pentru a recompensa efortul facut de Susan si David pana acum. La finele evenimentului, cei de la Girard-Perregaux au sustinut ca Sea Hawk Pro “Big Blue” este un “instrument autentic pentru scufundari, cu un design ergonomic si cu o personalitate aparte.”

Carcasa ceasului este din otel inoxidabil si a fost creata in atelierele proprii. Are un diametru de 44 mm, un bezel uni-directional, o valva cu heliu si o rezistenta la apa pana la o adancime de 1000 de metri. Mecanismul propriu, este unul automat, GP033R0, cu o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora si cu o rezerva de energie de aproximativ 46 de ore. cureaua este din cauciuc si se inchide cu o clema din otel inodixabil.

Ceasul  Sea Hawk Pro “Big Blue” este in editie limitata de 15 bucati, fiecare avand pretul de 10.900 de dolari.

 

13 August   by | 3 comentarii | Branduri:

Comentarii

eux (14-08-2012 ; 11:05 pm) #

acest site mai functioneaza?am invatat multe de la el.

Siar (20-08-2012 ; 12:04 pm) #

Da, inca mai functioneaza. Ne cerem scuze pentru aceasta pauza. In saptamana aceasta vom reveni la normal.

eux (24-08-2012 ; 10:55 pm) #

multumesc.faceti un lucru extraordinar.sunt pasionat de ceasurile mecanice.imi place sa citesc despre ele.spor si la cat mai multe.astept si concursuri

Scrie un comentariu