Girard-Perregaux Tourbillon cu poduri din aur

PPodurile din aur de la Girard-Perregaux au avut un succes nemaipomenit inca de la prima aparitie. De mai bine de 150 de ani, ceasul Tourbillon with Three Gold Bridges este apreciat in toata lumea. Acum, brandul prezinta o noua “formula” a acestui ceas, pe care cei de la Girard-Perregaux il considera a fi o “armonie perfecta intre arta si tehnica”.

Primul model a fost creat in 1860 de catre Constant Girard-Perregaux. Mecanismul era plasat sub trei poduri paralele, in forma de sageata. Aceasta creatie a fost o revolutie in istoria ceasornicariei, fiind pentru prima data cand o componenta a mecanismului avea si o functie estetica. In anul 1884, ceasornicarul Girard-Perregaux a trimis o cerere la Biroul de Brevete din Statele Unite, pentru a-si proteja designul si ideea. Cinci ani mai tarziu, la Expozitia Universala din Paris, Girard-Perregaux a primit medalia de aur pentru ceasul Tourbillon with Three Gold Bridges. Astazi, brandul relanseaza acest model, care a ridicat foarte multe priviri de-a lungul timpului.

Ceasul Girard-Perregaux Tourbillon with Three Gold Bridges vine in doua variante: una cu o carcasa simpla si una plina de diamante. Indiferent de alegerea facuta, carcasa este din aur roz, are un diametru de 41 mm, o grosime de 11.1 mm si o rezistenta la apa pana la o adancime de 30 de metri. Varianta cu diamante cuprinde 88 de astfel de pietre pretioase, taiate in forma de bagheta. De asemenea, mecanismul este identic la ambele modele. Cu un calibru de 32 mm, mecanismul automat are o grosime de 6.26 si 31 de jewels. Pe langa frecventa de 21.600 de vibratii pe ora, mecansimul are si o rezerva de energie de aproximativ 48 de ore.

Ceasul Girard-Perregaux Tourbillon with Three Gold Bridges este in editie limitata in functie de varianta aleasa: pentru modelul cu diamante sunt disponibile doar 18 bucati, iar pentru cel simplu doar 50 de bucati.

9 July   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu