Girard-Perregaux Vintage 1945 XXL Chronograph

GGirard-Perregaux au lansat un nou ceas, Vintage 1945 XXL Chronograph, care are un design ce aduce aminte de inceputul secolului al XX-lea. Brandul sustine ca trasaturile modelului sunt atat traditionale cat si inspirate din moda vremurilor trecute.

Ceasornicarii de la Girard-Perregaux sustin ca au incercat sa insereze detalii care sa aduca aminte de Art Deco, de aceea au folosit linii drepte care se termina curbat. Ceasul este creat din aur roz sau otel inoxidabil, iar brandul sustine ca respecta toate normele ergonomiei. Carcasa are o dimensiune de 36.95 x 36 mm si o grosime de 12.77 mm. Mecansimul din interior este automat, cu un calibru GP03300.  Are 47 de jewels, o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de aproximativ 46 de ore. Ca functii, ceasul indica orele, minutele si secundele si are si un cronograf. Nu stim mai multe despre acest model, dar am auzit ca fanii brandului au fost incantati si ca este deja la mare cautare.

Vintage 1945 XXL Chronograph are o rezistenta la apa pana la o adancime de 30 de metri si vine cu o curea din piele neagra de aligator.

28 November   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu