Glashutte Original Senator Chronometer pentru Only Watch

DDe 165 de ani, Glashutte a transmis arta si modul de fabricare a ceasurilor din generatie in generatie pentru ca acestea sa ofere purtatorilor experienta dorita. In tot acest timp brandul si-a facut un renume in ceea ce priveste ceasurile cu un aspect clasic si cu un mecanism modern.

Pe 23 Septembrie, brandul va participa la licitatia Only Watch, cu ceasul Original Senator Chronometer. Cu acest model vrea sa aduca un tribut cronometrelor marine traditionale. Modelul este unic si, la o privire mai atenta, se poate observa finetea cu care a fost lucrat. Carcasa este din aur rosu de 18k si are un diametru de 42 de mm. Geamurile sunt din cristal de safir, iar remontoarul are in capat un cabochon negru. Brandul a ales un cadran negru mat, cu indecsi albi si cu indicatoare din aur alb. Aceasta combinatie de trei culori nu obosesc ochiul si se asorteaza la orice tinuta. Pentru a mai adauga putin clasic la design, brandul a decis ca orele sa fie reprezentate prin numere romane, iar indicatoarele sa aibe o forma traditionala. Mecanismul este un calibru 58-01 cu 58 de jewels,  un esapament drept si un balansierul monometalic cu 18 suruburi.  Cronometrul pentru 60 de secunde si afisajul pentru rezerva de energie sunt la ora 6 respectiv ora 12.

Glashutte a tinut sa mentioneze unicitatea modelului si pe cadran, in dreptul afisajului pentru data de la ora 3. Brandul se asteapta ca la licitatie, ceasul Original Senator Chronometer sa fie vandut la un pret cuprins intre 30.000 si 50.000 de euro.

6 September   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu