Graff cu dublu tourbillon si GMT

DDesi brandul s-a remarcat mai mult prin crearea bijuteriilor si ceasurile lor sunt de apreciat. Da, putem spune ca este unul dintre brandurile care stiu cum se combina bijuteriile cu mecanismele, iar Graff o face intr-o maniera mai personala, in care atat calitatea bijuteriilor cat si performanta mecanismelor este evidentiata.

Recent am aflat ca brandul din Marea Britanie a lansat un nou ceas, care completeaza colectia MasterGraff. Brandul sustine ca aceasta colectie cuprinde cele mai performante si deosebite modele lansate. Ceasul MasterGraff Double Tourbillon GMT pare sa se integreze in peisajul colectiei. Cum am mai vazut in ceasurile Graff si acesta este plin de diamante. Mai précis, are 306 de diamante, dispuse pe carcasa si cadran, care ajung la un total de 30.61 de carate. Pe langa diamante, ceasul mai are ceva aparte. Brandul l-a “inzestrat” nu cu unul, ci cu doua tourbilloane, fiecare un un disc propriu de secunde. Cei de la Graff au fost destul de inspirati cand au creat indicatoarele albastre, lizibilitatea ceasului fiind astfel sporita. Pe langa functiile pe care le are, modelul mai beneficiaza si de o rezerva de energie de 72 de ore. Carcasa este din aur alb sau roz si are o rezistenta la apa pana la 100 de metri.

Desi nu au mentionat inca un pret de vazare, cei de la Graff au afirmat ca ceasul MasterGraff Double Tourbillon GMT este in editie limitata de 10 bucati pentru fiecare varianta de carcasa.

9 January   by | Niciun comentariu

Scrie un comentariu