GraffStar Grand Date

UUltima data am vorbit despre Graff cu ocazia lansarii modelului MasterGraff Skeleton, care era mai mult diamant decat ceas. Acum, ei lanseaza un nou ceas plin de stralucire, modelul GraffStar Grand Date, cu diamante, bineinteles.

Bezelul are acea forma bine cunoscuta a brandului, cu 12 laturi, mai subtire si cu mai putine diamante ca modelul anterior. Diamantele au fost slefuite si asezate manual. Aceste pietre pretioase le mai intalnim si pe cadran, in locul indecsilor si pe remontoar. Toate aceste schimbari fac cadranul sa para mai mare si mai aerisit. Carcasa, remontoarul, indicatoarele si marginile indecsilor sunt facute din aur alb sau roz. De fapt, toate detaliile ceasului sunt facute fie din diamante, fie din aur. Pata de culoare este data de smaraldul de la ora 12. Afisajul pentru rezerva de energie de la ora 6 este si el facut din aur, la fel ca cronometrul pentru secunde de la ora 9. Geamurile sunt din cristal de safir, iar prin cel din spate poate fi admirat mecanismul automat. Acesta are 18 jewels, o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de aproximativ 50 de ore. Mecanismul se foloseste de un calibru propriu, Graff Calibre 1. Un amanunt interesant este steaua de pe cadran. Este destul de subtila si de aceeasi culoare cu cadranul. La ambele variante de culori, aur alb sau roz, ceasul are o curea neagra din piele de crocodil, cu cleama din aur.

In comparatie cu ultimul model despre care am discutat, acesta pare ceva mai discret si mult mai lizibil. Ceasul GraffStar Grand Date este in editie limitata la 50 de bucati pentru varianta din aur alb si 50 de bucati pentru varianta din aur roz.

21 September   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu