Graham Chronofighter 1695

CCei de la Graham au lansat ieri un comunicat de presa in care isi prezinta cea mai recenta creatie. Ceasul Chronofighter 1695 vrea sa ne aduca aminte de vremurile trecute si sa ne arate conceptele dupa care se ghideaza brandul.

Cei de la Graham au dorit sa arate ca pot creea ceva simplu si extrem de complex in acelasi timp. “Cu un design inspirat din ceasurile traditionale britanice, ceasul Chronofighter 1695 ascunde un mecanism creat dupa standardele moderne”

Desi l-au creat in diferite variante, pentru fiecare model au folosit acelasi mecanism. Acesta este unul automat, cu calibru G1745 si cu o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora. Are un dispozitiv anti-soc Incabloc, 25 de jewels si o rezerva de energie de 48 de ore. Ca functii, ceasul indica orele si minutele, are doua cronografe, unul pentru secunde si unul pentru minute si un indicator pentru data, in dreptul orei 3.

In ceea ce priveste designul, aici au fost create trei variante. Una dintre ele presupune o carcasa din aur roz, cu un cadran argintiu. Al doilea model are carcasa din otel inoxidabil, iar cadranul este negru. Ultima varianta are carcasa tot din otel inoxidabil, doar ca pentru cadran s-a folosit culoarea argintie. Toate cele trei carcase au un diametru de 42 mm si o rezistenta la apa pana la o adancime de 50 de metri. Geamul ceasului este curbat si anti-reflexiv. Pretul difera in functie de varianta aleasa: ceasul din aur roz costa 19.950 de franci elvetieni, in timp ce varianta din otel inoxidabil se va vinde la pretul de 5.500 de franci elvetieni.

Fiind atat de bucurosi de ceea ce au realizat, cei de la Graham au decis ca Chronofighter 1695 sa fie ceasul cu care vor concura la Grand Prix d’Horlogerie.

7 September   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu