Graham Silverstone Vintage 30

CCei de la Graham au lansat recent un model care vrea sa aduca aminte de vremurile trecute. Desi are un mecanism performant si modern, Silverstone Vintage 30 beneficiaza de un design inspirat din cursele clasice de masini.

Prin acest model, Graham incearca sa “mentina in viata spiritul autentic al curselor de masini”. Este adevarat ca Silverstone Vintage 30 are un design destul de asemanator cu tendintele vechi, fapt pentru care a si impresionat foarte mult. Multi au admirat carcasa, care nu numai ca respecta cu strictete standardele ergonomiei si ale esteticii, dar ea imbina si majoritatea carcateristicilor traditionale pe care le gasim in ceasurile Graham. Este destul de mare, avand un diametru de 47 mm si are un bezel decorat cu motive “Clous-de-Paris”. Atat carcasa, cat si butoanele si remontoarul sunt create din otel inoxidabil. Pentru a fi mai usor de stapanit, brandul a decorat butoanele in acelasi stil ca bezelul. Ceasul are un geam din cristal de safir curbat si o rezistenta la apa pana la o adancime de 100 de metri.

Mecanismul automat, G1734 este echipat cu un cronograf bi-compax si cu un sistem anti-shoc Incabloc. Pe langa acestea, este ornat cu 27 de jewels, are o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de aproximativ 48 de ore. Ca functii, ceasul indica orele, minutele si secundele si are doua cronometre, unul pentru 30 de minute si unul pentru 60 de secunde, iar in dreptul orei 7 se afla afisajul pentru data. Pentru a-i spori lizibilitatea, brandul a tratat indicatoarele cu Superluminova.

Graham Silverstone Vintage 30 este creat in doua variante si vine livrat cu o curea din piele maro. Pretul de vanzare a fost stabilit la 6.900 de franci elvetieni.

 

13 November   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu