GRAHAM Swordfish Diamonds. Pentru dame

GGeorge Graham s-a nascut in 1673, a invatat arta ceasornicariei de la Henry Aske, iar apoi s-a angajat in atelierul lui Thomas Tompion, un alt ceasornicar englez de renume. Dupa moartea acestuia, Graham a preluat afacerea, in 1713. Atelierul lui a devenit un stalp de rezistenta in arta ceasurilor, mai ales in Londra.

Brandul lanseaza acum un model pentru femei, Swordfish Diamonds. Pentru acest ceas a fost nevoie de multa munca manuala: s-au folosit 209 de diamante, toate cu aceeasi claritate, culoare, greutate si taietura; in plus, s-au mai atasat 60 de diamante pentru o carcasa perfecta. Timpul este indicat prin alte 50 de diamante dispuse pe cadran. Brandul s-a gandit ca acest ceas trebuie sa fie asemenea femeii care il poarta: cele doua cadrane de pe laterala, ca doi ochi, aduc un plus de eleganta si stil. Sunt trei variante ale acestui model: una de culoare gri, una de culoare alba si una neagra, dar toate au aceleasi caracteristici, fiind diferite doar prin culoare.

Mecanismul este unul automat, cu calibru G1710, cu 34 de jewels, o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de aproximativ 48 de ore. Mai mult, mecanismul are incorporat un tampon pentru a absorbi socurile. Ca functii, are doua cronografe, unul pentru 30 de minute si unul pentru 12 ore. Carcasa are un diametru de 46 mm, este din otel inoxidabil, ornat cu diamante. Bezelul este si el din otel inoxidabil si are dispuse pe el cele 209 diamante. Cele doua subcadrane au si ele cate un mini-bezel pe care sunt batute diamante. Remontoarul si cele doua butoane sunt din otel inoxidabil, cu un logo specific brandului. Cele doua geamuri, de pe fata si spate sunt ambele din safir anti-reflexie. Carcasa acestui model este rezistenta la apa pana la 100 de metri.

Un model elegant, precis si cu stil. Special conceput pentru femei, ceasul inglobeaza cam toate elementele pe care o doamna si le-ar putea dori de la un ceas.

22 July   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu