Gravity si Mercury de la ZIIIRO

CConceptul cu inele dezvoltat de cei de la ZIIIRO nu este nou pentru industrie, dar modul in care elementele se evidentiaza in design este cu siguranta o noutate. Un ceas analog cu un cadran fara indicatoare si marcaje, o combinatie simpla in care inelele sunt in continua miscare pentru a indica trecerea timpului.

Ambele inele au culori in degrade pentru a delimita cat mai bine varfurile care tin loc de indicatori. Varful inelului din interior reprezinta ora, in timp ce varful inelului din exterior reprezinta minutele.

Diferentele dintre modelul Mercury si Gravity se pare ca vin de la bratari. Modelul Mercury este produs cu o banda din otel inoxidabil in patru variante de culori in timp ce modelul Gravity vine cu o curea dintr-o combinatie de silicon si metal ce este in curs de brevetare, disponibil in 6 culori.

Partea cu adevarat atractiva este cadranul, care se poate scoate foarte usor si inlocui cu un altul, de alta culoare pentru diferite ocazii.

Acest concept de ceas a fost prezentat in mai multe locuri inca din martie 2010 de cei de la ZIIIRO. Abia de azi cele doua modele sunt disponibile pentru comenzi si livrari. Preturile variaza intre 100 si 143 de euro.

23 December   by | 4 comentarii | Branduri:

Comentarii

Andra (29-12-2010 ; 3:26 pm) #

cum citesti ora?:))

alex (03-01-2011 ; 10:19 am) #

Capetele inelelor, care au cea mai deschisa culoare, tin loc si de indicatori. Pe interior sunt orele, iar pe exterior sunt minutele. Intradevar nu au o acuratete prea mare, ar trebui “ghicit” care ar fi ora exacta in minute.

petre (06-01-2011 ; 8:58 pm) #

cat costa un ceas???

alex (07-01-2011 ; 9:52 am) #

110 Euro Modelul Gravity si 150 Euro modelul Mercury.

Scrie un comentariu