Hampton pentru doamne

AAnul trecut am discutat despre colectia Hampton de la Baume & Mercier, care cuprinde modele inspirate din ceasurile anilor ’40. Acum, brandul imbogateste aceasta colectie prin lansarea unor modele adresate exclusiv femeilor.

Inca de la infiintare, cei de la Baume & Mercier au creat ceasuri perfomante, cu un design atent lucrat si pe care le-au imbunatatit mereu, in functie de cerintele pietei. Dupa cum sustine si brandul, cele trei ceasuri proaspat prezentate au la baza modelele traditionale, care au fost combinate cu elemente contemporane, pentru a atrage atentia tuturor.

Singura diferenta dintre cele trei modele este numarul si locul diamantelor. Unul dintre ele are diamantele pe cadran, unul le are dispuse pe carcasa, iar ultimul este simplu. Carcasa celor trei este din otel inoxidabil, are o dimensiune de 34.5 x 22 mm si o grosime de 9 mm.  Ceasurile au geamuri curbate din cristal de safir si o rezistenta la apa pana la o adancime de 50 de metri. Cei de la Baume & Mercier au pus mai mult accent pe design decat pe mecanism. Astfel, modelele au un mecanism cuart, care, pe langa indicarea orelor si a minutelor, are si un afisaj pentru data.

Brandul a incercat sa creeze niste ceasuri care sa reprezinte delicatetea in esenta ei. Au acordat o atentie deosebita designului si traditiilor evidente.

17 July   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu