Harry Winston Midnight GMT Tourbillon

PPe 22 Septembrie, in Monaco, Harry Winston va participa la licitatia caritabila organizata la Only Watch. Pentru acest eveniment, brandul a creat un model exceptional, ceasul Midnight GMT Tourbillon.

Tourbillonul este plasat la ora 6 si are un indicator pentru secunde, iar afisajul GMT se gaseste la ora 9, caruia i s-a adaugat ulterior si un afisaj pentru zi/noapte. In dreptul orei 11 este afisajul pentru orasele celui de-al doilea timp: Londra, Cairo si Monaco, ultimul fiind un tribut adus evenimentului Only Watch. Mecanismul este unul automat cu o rezerva de energie de 110 ore, carcasa este din platina, iar geamurile sunt din safir. Carcasa are un diametru de 45 mm si o rezistenta la apa pana la 30 de metri.

Cadranul aduce mult cu alte modele din colectia Midnight: cadranele interioare sunt facute din cercuri incomplete si unele seamana cu discuri. Acest model are o lizibilitate de invidiat, contrastul dintre culoriile folosite fiind foarte puternic. Nu este un cadran incarcat, ci destul de aerat in ciuda functiilor pe care le detine. Remontoarul este unul fin, subtil plasat, iar butonul pentru GMT este in dreptul orei 1. Cureaua este din piele de aligator si are ca sistem de prindere o catarama de platina.

Este un model elegant, care marcheaza inca o participare  la acest eveniment caritabil a brandului de succes, Harry Winston.

15 July   by | 1 comentariu | Branduri:

Comentarii

Pingback Rezultate finale pentru licitatia de la OnlyWatch | 10 si 10 (26-09-2011 ; 3:32 pm) #

[…] Harry Winston Midnight GMT Tourbillon. Pretul de vanzare a fost estimat intre 200.000€ si 250.000€. A fost vandut pentru […]

Scrie un comentariu