Harry Winston Ocean Diver

HHarry Winston lanseaza ceasul Ocean Diver pe care brandul il considera  o combinatie rara intre un ceas care reprezinta cele mai riguroase standarde tehnice si unul care este definit de un stil personal, original si distinct. Desi nu avem foarte multe date despre el, ne-am gandit sa il prezentam, deoarece a starnit cateva discutii, multi fiind de parere ca designul nu este unul foarte impresionant.

Ca orice model conceput pentru scufundari si Ocean Diver cuprinde toate elementele de care are nevoie un scafandru. Ceasul are un bezel unidirectional, care poate fi folosit pentru cronometrarea decompresiei si indecsi si indicatori tratati cu material luminos, pentru o mai buna lizibilitate. Carcasa este creata fie din aur roz, fie din Zalium, un material unic pentru cei de la Harry Winston. Pe de alta parte, bezelul este creat din aur alb sau roz.

In carcasa de 44 de mm se afla un mecanism automat, cu o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora si cu o rezerva de energie de aproximativ 42 de ore. Brandul a incercat sa aranjez cadranul cat mai bine cu putinta, ornandu-l astfel, pe langa subcadrane cu motive traditionale “Cotes de Geneve”.

Ocean Diver este rezistent la apa pana la o adancime de 200 de metri si are o curea din cauciuc.

 

9 October   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu