Harry Winston Project Z6 Black Edition

SSi Harry Winston participa in acest an la Grand Prix D’Horlogerie. Ceasul Z6 Black Edition este incadrat la categoria modelelor sport si ne ofera o imagine de ansamblu a vizunii brandului despre aceste ceasuri. Ceea ce este nou si inovator, este materialul folosit la fabricarea acestui model. Brandul a introdus in aceasta industrie un material numit Zalium. Acesta este un aliaj de zirconiu cu aluminiu, care este folosit in ingineria aeronautica. Brandul l-a ales datorita proprietatiilor pe care le detine, acesta fiind hipo-alergenic, foarte rezistent si usor.

Mecansimul ceasului este ansamblat din 340 de piese. Este mecanic, are 45 de jewels, o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de aproximativ 72 de ore. Ceasul este echipat cu o alarma de 24 de ore. Alarma se seteaza cu ajutorul remontoarului si a butonului din dreptul orei 4, iar aceasta va suna timp de aprozimativ 20 de secunde. Cadranul alarmei se intersecteaza cu cel pentru indicarea orei, iar fiecare dintre ele dispun de propriul indicator zi/noapte.
Cum spuneam mai devreme, carcasa este facuta din Zalium, are un diametru de 44 mm, o grosime de 13.4 mm si o rezistenta la apa pana la 100 de metri. Cureaua este facuta din cauciuc si se inchide cu o catarama metalica.

Ceasul este in editie limitata de 300 de bucati, iar pretului modelului este de 48.900 de dolari.

14 October   by | 1 comentariu | Branduri:

Comentarii

MIHAILA NICOLAE (27-10-2011 ; 7:04 pm) #

UIMITOR SI TOTUSI REAL

Scrie un comentariu