Harry Winston Rendez-Vous

PPana acum, nu prea am vazut un ceas Harry Winston care sa fie plin de diamante. Brandul s-a axat mai mult pe un design clar si, daca a vrut sa creeze ceva complicat, de cele mai multe ori a facut-o la nivelul mecanismului. Pentru Grand Prix d’Horlogerie de la Geneva cei de la Harry Winston au schimbat putin “traditia” si au lansat ceasul Rendez-Vous, care participa la categoria ceasurilor pentru femei.

Creat din platina, modelul este mai mult o bratara si la prima vedere nu da nici un semn ca ar fi un ceas. Cum am mai intalnit si la alte branduri, cadranul este ascuns sub diamante. Din cauza marimii cadranului si a indicatoriilor argintii, care nu creaza nici un contrast, lizibilitatea ceasului este destul de scazuta. Unii spun ca Rendez-Vous are trebui tratat doar ca o bijuterie si nu ca un ceas. Totusi, am gasit pana acum multe astfel de ceasuri, care au fost la mare cautare si extrem de apreciate. Cum era de asteptat, doamnele au apreciat calitatea si cantitatea pietrelor pretioase, care sunt taiate in diferite forme.  Pe langa mecanismul cuart din interior, modelul are si o rezistenta la apa pana la o adancime de 30 de metri.

Ceasul Rendez-Vous este unic si are un pret de vanzare de 2.163.000 de dolari. Suntem curiosi sa aflam ce pareri va starni GPDH.

24 September   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu