Hublot Ayrton Senna

HHublot prezinta un model sport, asa cum numai ei stiu sa creeze. Ne-am obisnuit cu ceasurile Hublot care au un aspect solid si dur. Iata ca ceasul Ayrton Senna nu se abate de la aceasta regula si impresioneaza prin designul „suparat”.

Ceasul face parte din colectia King Power, familie din care mai face parte si Big Bang Senna creat in anul 2007. Brandul a sustinut intr-un comunicat de presa ca acest model este facut din materiale high-tech, folosite in Formula 1 si care nu au fost folosite niciodata in lumea ceasurilor. Mail mult, este pentru prima data cand un astfel de model este creat in varianta „Aero”, permitandu-i purtatorului sa admire „motorul” ceasului prin cadranul deschis. In acest model gasim semnatura lui Ayrton Senna, care iese in evidenta prin culoarea galbena si anumite elemente inspirate din Formula 1.

Carcasa este facuta in intregime din fibra de carbon, iar bezelul este ceramic. Ceasul are un diametru de 48 mm, o grosime de 17.4 mm si o rezistenta la apa pana la 100 de metri. La ora 3 este un cronometru pentru 30 de minute, iar la ora 6 este indicatorul pentru rezerva de energie. Mecanismul ceasului este automat, are 28.8000 de vribratii pe ora si o rezerva de energie de aproxiamtiv 42 de ore. Ca functii, ceasul indica orele, minutele, secundele prin cele trei indicatoare principale, iar pe langa acestea, mai are o functie de cronograf. Cureaua ceasului este din cauciuc si se inchide intr-o catarama metalica.

Ceasul Ayrton Senna este in editie limitata de 500 de bucati, iar pretul unui model este de 32.900 de doalri.

18 October   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu