Hublot Big Bang Gold Full Pave

DDesi cam devreme, Hublot se pregateste pentru sosirea sarbatorilor de Craciun. Brandul lanseaza ceasul Big Bang Gold Full Pave, care este conceput pentru cei care doresc sa ofere un cadou deosebit celor dragi.

Brandul sustine ca au pastrat elementele traditionale colectiei Bing Bang, dar ca au incercat sa ii confere modelului un stil care sa se potriveasca cu sarbatorile de iarna. Astfel,  Big Bang Gold Full Pave are un diametru de 38 mm si este creat din aur rosu. Carcasa este acoperita cu 294 de diamante, iar bezelul detine doar 126 de astfel de pietre pretioase. Suruburile in forma de “H” de pe bezel si indicatoarele tratate cu Superluminova sunt create din aur. Mecanismul se pare ca nu s-a bucurat de foarte multa atentie, el fiind unul cuart, HUB2900.

Big Bang Gold Full Pave are o rezistenta la apa pana la o adancime de 100 de metri si vine livrat cu o curea care poate fii alba, neagra sau maro.  Din cate am aflat, sunt mari sanse ca acest model sa fie din nou tinta unor critici privind designul, mai ales ca multe dintre ceasurile cu o infatisare asemanatoare au fost destul de “atacate” pentru combinatia dintre pietrele pretioase  si constructia mai putin eleganta.

5 November   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu