Hublot Classic Fusion

DDa! Hublot stie sa faca si ceasuri slim. Acum cateva zile, au facut o scurta prezentare a unui model care urmeaza sa fie lansat la BaselWorld 2012. Ceasul Classic Fusion Extra–Thin Skeleton arata foarte bine, are un design modern si un mecanism cu o grosime de 2.99 milimetri.

Carcasa de 45 mm in diametru, adaposteste mecanimsul mecanic subtire. Pentru a putea fi admirat in detaliu, brandul a creat acest ceas intr-o versiune skeleton si a reusit sa imbine intr-o maniera armonioasa cadranul deschis cu un cronometru pentru secunde. Ceasornicarii au dorit sa lase un „strop” de istorie in acest model, iar astfel, au folosit indicatoare asemanatoare cu cele ale primelor ceasuri Hublot. Revenind la mecanism, acesta este asamblat din 123 de componente si este ornat cu 23 de jewels. Pe langa frecventa de 3 Hz, mecansimul are si o rezerva de energie de aproximativ 90 de ore.

In ceea ce priveste carcasa, aici Hublot ofera doua variante, ambele in editii limitate. Modelul creat din titaniu este in editie limitata de 1000 de bucati, iar pentru modelul din aur, sunt fabricate doar 500 de bucati. Nu lipsesc de pe bezel suruburile in forma de „H”, iar remontoarul este ornat ca de obicei cu sigla brandului. Rezintente la apa pana la o adancime de 50 de metri, carcasele vin cu o curea combinata din piele de aligator si cauciuc.

Ceasul Classic Fusion Extra–Thin Skeleton este un model prin care Hublot reuseste inca o data sa arate talentul si atentia la detalii a ceasornicarilor. Cel mai probabil, vom afla pretul acestui model dupa BaselWorld.

29 February   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu