Hublot Classic Fusion Skeleton Tourbillon

HHublot a revenit in forta anul acesta si a lansat ceasul Classic Fusion Skeleton Tourbillon care a atras foarte multe priviri, in special datorita cadranului deschis. Majoritatea modelelor cu cadran skeleton, lansate de brand, au avut succes pe piata, dar de aceasta data, ceasornicarii vor sa uimeasca si mai mult.

Brandul sustine ca acest model are un aspect clar si contemporan, dar in acelasi timp are si cateva caracteristici cu tenta eleganta. Carcasa este creata in totalitate din ceramica neagra si are un diametru de 45 mm. Ceasornicarii de la Hoblot afirma ca nici anul acesta nu vor renunta la semnatura lor, si anume cele 6 suruburi in forma de “H” de pe bezel. Carcasa are pe ambele parti geamuri din cristal de safir si este rezistenta la apa pana la o adancime de 30 de metri.

Mecanismul mecanic este construit in totalitate de cei de la Hublot. Este compus din 155 de component si 19 jewels. De asemenea, are o frecventa de 21.600 de vibratii pe ora si asigura o rezerva de energie de aproximativ 120 de ore. Chiar daca lizibilitatea modelului a fost foarte criticata pana acum, designul, in special cel al mecanismului, a fost foarte apreciat.

Ceasul Classic Fusion Skeleton Tourbillon vine cu o curea neagra din piele de aligator si este creat in editie limitata de 99 de bucati.

7 February   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu