Hublot F1 King Power Great Britain

HHublot este “Ceasornicarul Oficial” al Formulei 1. Brandul este incantat de ultimul ceas lansat, F1 King Power Great Britain, acesta fiind construit din materiale high-tech si menit sa ne aduca aminte de cele mai populare curse de masini.

Ceasul este considerat a fi unic datorita designului si proceselor tehnice prin care au trecut materialele din care este construit. Cei de la Hublot au incercat pe cat posibil sa se inspire din Formula 1 si sa creeze o legatura intre elementele ceasului si lumea raliurilor. Spre exemplu, bezelul este din fibra de carbon si ceramica si este ornat cu gauri multiple pentru a reprezenta anvelopele masinilor. Cureaua este din piele de aligator, care este cusuta cu ata rosie de un cauciuc negru. Carcasa este creata din King Gold, un aliaj din aur folosit de cei de la Hublot. Culoarea materialului este data de aurul rosu, iar, pentru a se pastra aceasta culoare si pentru a nu se oxida in timp, tehnicienii au adaugat cupru si platina. Procentele exacte ale materialului din acest aliaj sunt secrete.

Carcasa ceasului are un diametru de 48 mm si o rezistenta la apa pana la o adancime de 100 de metri. Pe ambele parti sunt geamuri din cristal de safir, remontoarul este creat tot din King Gold, iar suruburile sunt din titaniu, acoperite cu PVD negru. Indecsii rosii de pe cadran sunt din aur rosu si, atat ei cat si indicatoarele sunt tratate cu Superluminova.

Mecanismul este unul automat, cu cronograf si cu calibru HUB4100. In total, acesta este alcatuit din 252 de componente si 27 de jewels. Esapamentul este unul Glucydur, iar greutatea oscilanta este tratata cu PVD negru. Mecanimsul are o rezerva de energie de aproximativ 42 de ore.

Ceasul F1 King Power Great Britain este in editie limitata de 250 de bucati, iar fiecare model este numerotat.

10 July   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu