Hublot MP-06 Senna

HHublot si-a incantat recent fanii cu un nou model performant, proaspat lansat pe piata. Ceasul MP-06 Senna impresioneaza prin designul high-tech si prin modul in care scoate in evidenta talentul ceasornicarilor de la Hublot.

Hublot MP-06 Senna Compania de ceasuri are o istorie lunga cu familia Senna, iar Mp-06 Senna a fost conceput pentru a celebra aceasta relatie. Cei de la Hublot sustin ca ceasul de-abia lansat este cel mai performant model din colectia Senna. Prezentarea a avut loc in Elvetia, unde, printre participanti s-au numarat si Bruno Senna si Ricardo Guadalupe, CEO la Hublot. La eveniment, Bruno Senna a tinut sa mentioneze urmatoarele: “suntem extrem de fericiti de aceasta colaborare, cu atat mai mult cu cat cei de la Hublot au ales colectia Senna pentru a-si prezenta una dintre cele mai puternice creatii”.

Hublot Mp-06 a fost lansat in trei variante, cu carcasa creata din aur King, titaniu sau PVD combinat cu titaniu. Remontoarul si cadranul difera in functie de varianta aleasa, dar indecsii vor fi tratati cu Superluminova la oricare din modele. De asemenea,  indiferent de alegere, mecanismul mecanic din interior este identic.  Este compus din 155 de componente si 19 jewels, are o frecventa de 21.600 e vibratii pe ora si asigura o rezerva de energie de aproximativ 120 de ore. Cureaua este din piele si se inchide cu o catarama din titaniu sau aur. Ceasul este rezistent la apa pana la o adancime de 30 de metri.

Hublot Mp-06 Senna a fost lansat in editie limitata, fiind disponibile doar 41 de bucati pentru fiecare varianta. Desi modelul a fost foarte apreciat, multi sustin ca seamana cu ceasurile Richard Mille, datorita formei carcasei.

Hublot MP-06 Senna

24 June   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu