Hublot rock`n`roll

NNe-am obisnuit ca cei de la Hublot sa creeze ceasuri care au la baza un concept ciudat sau care sunt destinate anumitor persoane. Am aflat ca la inceputul lunii mai, brandul a lansat ceasul The Skull Bang, un model care reprezinta cultura rock’n’roll si, dupa cum afirma si cei de la Hublot, “este un rebel”.

Ceasul a fost creat, in special, pentru un prieten vechi de-al brandului, Laurent Picciotto. Acesta este unul dintre cei mai buni ceasornicari din lume  si se afla printre putinii care au crezut in Hublot de la inceput.

Intreg modelul este creat din ceramica neagra. Elementul definitoriu al ceasului este craniul de pe cadran, care, in ciuda istoriei sale, nu ii confera modelului un aer suparat sau sobru. Cadranul este, surprinzator, destul de simplu, inafara de data de la ora 3 nu mai avem alte elemente care sa ne atraga atentia de la craniu. Carcasa are un diametru de 45 mm si o rezistenta la apa pana la o adancime de 50 de metri. Mecanismul este unul automat, HUB 1112, asamablat din 63 de componente si ornat cu 21 de jewels. Rezerva de energie a mecanismului este de 42 de ore. Pentru carcasa din ceramica neagra, Hublot a ales sa faca ceasului o curea din piele neagra, combinata cu cauciuc si care se inchide cu o catarama din otel inoxidabi, acoperit cu PVD negru.

Fiind un model de colectie, ceasul este in editie limitata de 100 de bucati, fiecare numerotata de la 000/100 la 100/100.

7 June   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu