Hublot Sare In Ajutor

CCei de la Hublot au decis sa incerce sa ii ajute pe cei care au fost afectati de uraganul Sandy. Astazi, 15 Noiembrie 2012 este ziua in care brandul ii invita pe toti sa participe la o strangere de fonduri.

Hublot a decis ca 25% din castigurile firmei sa fie directionate spre cei care au fost victimele uraganului Sandy, care a lovit America in Octombrie. Aceste castiguri se refera la vanzarile care vor fi facute din toate magazinele Hublot din Statele Unite. Jean-Claude Biver, CEO la Hublot sustine ca: “Foarte multe vieti au fost serios afectate de aceasta furtuna devastatoare si este datoria noastra ca oameni sa oferim ajutor celor care au nevoie. Noi ne gandim ca putem sa participam la recuperarea psihica a comunitatilor”.

In America, Hublot detine sapte magazine: in New York, Beverly Hills, Las Vegas, Bal Harbour, Palm Beach, Boca Raton si in Atlanta. Cu ajutorul clientilor si a angajatilor, brandul spera sa stranga sume semnificative care vor fi donate. De aceea, Hublot ii “anunta” pe cei care isi doresc de mult un ceas semnat de ei, ca acum este momentul oportun pentru a face o achizitie si pentru a “face o diferenta”.

Sunt zvonuri cum ca Hublot strange separate de vanzari, donatii de la cei care vor sa ajute, iar acestea vor fi trimise in totalitate celor care au nevoie de ele. Este de apreciat gestul celor de la Hublot, mai ales ca sunt printre putinele branduri care, pana in momentul de fata, au initiat un astfel de program. Ei sustin ca este posibil sa mai inceapa o alta campanie privind donatiile, dar inca nimic nu este sigur.

15 November   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu