Hublot si Jet Li

DDeja ne-am obisnuit cu legaturile dintre starurile lumii si Hublot. Mai mult, ne-am bucurat sa vedem cum pentru fiecare nou parteneriat, Hublot lanseaza un nou model. In ultima vreme ne-am obisnut cu modelele noi din colectiile Aero Bang sau King Power. Cu ocazia introducerii “The Art of Fusion” in China, brandul lanseaza un nou model, in onoarea legendarului Jet Li.

Jet Li a intrat in marea „familie” Hublot in anul 2010, fiind primul ambasador Hublot in Asia. Ceasul Bing Bang Aero Bang Jet Li a fost conceput si creat in atelierele Hublot. Directorul Hublot a afirmat la lansare ca „Jet Li este o adevarata legenda. Colaborarea dintre Hublot si Li reprezinta o fuziune vesnica intre culturile estice si vestice, dar, marcheaza in acelasi timp o pozitie admirabila a ceasurilor in China.” Nici Jet Li nu s-a lasat mai prejos la acest eveniment, el sustinand ca „ceea ce creeaza Hublot este unic. Intotdeauna mi-au placut si m-am bucurat de ceasurile Hublot. Pe langa toate aceastea, ma bucur ca brandul are o pozitie caritabila activa, depunand un efort in mentinerea filosofiei „Sharing and Caring” la nivel global.”.

In ultimul an, Hublot a reusit sa stranga fonduri pentru dezvoltarea Fundatiei One si a ajutat numeroase alte cauze caritabile. Mai mult, brandul a ajutat la imbunatatirea vietilor copiilor afectati de HIV. Pe viitor, Jet Li se va concentra pe predarea culturii Tai Chi la nivel mondial. Astfel, ceasul creat pentru aceste ocazii, impartaseste si ceva din aceasta cultura. Tai Chi a luat nastere in China si reprezinta o filosofie a echilibrului universului. Ceasul Hublot are integrate cele doua elemente principale ale culturii, Yin si Yang, datorita acestor elemente se spune ca modelul Big Bang Aero Bang Jet Li reprezinta o conexiune intre spatiu si timp, expusa prin arta ceasurilor.

Revenind la ceasul lansat, putem spune inca de la prima vedere ca acesta are o infatisare destul de sobra. Bezelul este creat din ceramica neagra si este prins in suruburi din titaniu, acoperite cu PVD. Partile laterale sunt din compozit negru, iar remontoarul este creat din otel inoxidabil. In fata este prins un geam din cristal de safir, iar pe spatele carcasei gasim o ceramica neagra, cu cele doua elemente Yin si Yang si cu semnatura lui Jet Li.  Cadranul este insotit de cateva decoratii chinezesti, iar indicatoarele sunt tratate cu Superluminova. In ceea ce priveste mecansimul, acesta este unul propriu, HUB 4214, creat din 257 de componente. Este mecanic, are 27 de jewels, o greutate oscilanta acoperita cu PVD si o rezerva de energie de aproximativ 42 de ore. Cureaua este din pile de aligatori si cauciuc si se inchide intr-o clema din otel inoxidabil.

Ceasul Big Bang Aero Bang Jet Li are o rezistenta la apa pana la 100 de metri si este in editie limitata de 200 de bucati. O mare parte din castigul din vanzari va fi donat Fundatiei One.

13 January   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu