HYSEK Verdict

AAnul trecut am discutat despre HYSEK, un brand care a adoptat pentru creatiile sale un stil mai rar intalnit. Nu prea auzim des despre ei, dar am gasit printre prezentarile de la BaselWolrd un ceas destul de interesant.

Ceasul Verdict 45mm Tourbillon a atras multe priviri datorita aspectului destul de rigid.De la prima vedere observam pozitia neobisnuita a tourbillonului. Pe langa pata de culoare oferita de acest tourbillion, ceasul are un design destul de modern. Data din dreptul orei 2 se regleaza nu cu ajutorul remontoarului, ci prin intermediul butonului de la ora 4. Intreaga carcasa a modelului este creata din titaniu, care poate fi in culoarea naturala sau roz. Pe langa diametrul de 44.5 mm si grosimea de 13.6 mm, carcasa mai are si o rezistenta la apa pana la o adancime de 30 de metri. Cadranul poate fi negru sau argintiu, in functie de preferintele fiecaruia.  In ceea ce priveste mecansimul, acesta este unul mecanic-automat, asamblat din 345 de componente. De asemenea, are o frecventa de 28.800 de vibratii pe ora si o rezerva de energie de aproximativ 62 de ore.  Ceasul Verdict 45mm Tourbillon se incheie cu o curea din piele neagra de aligator.

Pretul ceasului nu este unul fix, din cate am reusit sa aflam el difera in functie de caracteristicile designului. Stim sigur ca este in editie limitata de 30 de bucati.

5 April   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu