IWC Aquatimer Chrono Sport

CColectia “Aquatimer” de la IWC are putine modele, dar destul de pretioase. Anul acesta au luat modelul Aquatimer Chronograph si l-au mai cosmetizat putin, dar au lasat aceleasi trasaturi tehnice. Pana acum, cele 2 cadrane de la ora 12 si 6 erau argintii, iar acum sunt negre. Si cureaua a fost imbunatatita: este prinsa diferit de carcasa, iar ca sistem de prindere pe incheietura, clema metalica mai are inca un pin. Mai mult, pe langa noul model Aquatimer Chronograph in culorile gri, negru si galben, brandul a mai prezentat si o varianta pe culoarea albastru.

Indiferent de culoarea aleasa, ceasul are aceleasi specificatii: carcasa este din otel inoxidabil, cureaua este din cauciuc – de aceeasi culoare ca si cadranul sau in otel inoxidabil. Carcasa are un diametru de 44 mm, o grosime de 15 mm si o rezistenta la apa pana la 12 atmosfere. Geamurile de pe spate si fata sunt din cristal de safir, convexe si tratate cu un strat anit-reflexiv. Bezelul rotativ, indicatoarele si indecsii sunt iluminate.

Ca mecanism, acest ceas are unul automat, cu calibru 79320, cu 25 de jewels si cu o rezerva de energie de aproximativ 44 de ore. Remontoarul si cele doua butoane pentru cronometre sunt si ele din otel inoxidabil. Ca functii, ceasul indica ora minutele si secundele si are 3 cronometre, pentru 12 ore, 30 de minute si 60 de secunde si un afizaj zi/data la ora 3.

Un model sport, plin de viata, cu un contrast deosebit, perfect pentru cei care au nevoie de un ceas rezistent.

29 July   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu