IWC Big Pilot’s Watch Edition DFB

IIWC s-a pregatit pentru Campionatul European de Fotbal. Dupa cum este mentionat si in parteneriatul dintre IWC si Asociatia Germana de Fotbal, brandul a lansat o editie speciala de ceasuri. Ceasul Big Pilot’s Watch Edition DFB este “Ceasul Oficial al Echipei Nationale de Fotbal a Germaniei”. Pe langa aceasta particularitate a modelului, ceasul va fi creat doar in 250 de exemplare.

Georges Kern, CEO la IWC Schaffhausen sustine intr-un comunicat de presa ca ehipa nationala a Germaniei “nu este numai dinamica, dar si inteleapta in tactica. Ei iubesc acest joc. Ma mandresc cu faptul ca IWC si DFB si-au reinnoit parteneriatul.” In timp ce echipa de fotbal se pregatea, echipa de ceasornicari de la IWC muncea din greu pentru a lansa un model demn de Nationala Germaniei. Ceasul ii va acompania pe fotbalistii germani in lupta pentru Trofeul EURO 2012.

Nationala Germaniei este una dintre favoritele de la EURO 2012. IWC a luat acest lucru in calcul cand au conceput ceasul Pilot’s Watch Edition DFB. De asemenea, ei au dorit sa creeze un model care sa le aduca aminte fotbalistilor de truda si munca depusa, inscriptionand astfel, pe spatele ceasului “OFFIZIELLE UHR DER DEUTSCHEN FUSSBALL-NATIONALMANNSCHAFT” (Ceasul Oficial al Nationalei Germaniei). Cele 250 de bucati nu sunt puse la vanzare doar pentru cei care vor sa isi sustina echipa favorite de fotbal. O parte din castiguri va ajunge la Fundatia Germana Laureus, o fundatie care este renumita pentru organizarea ligilor de fotbal stradal pentru ajutarea copiilor dezavantajati.

Ca material dominant la acest model este otelul inoxidabil. Carcasa de 46 mm in diametru, are o grosime de 16 mm si o rezistenta la apa pana la o adancime de 60 de metri. Mecanismul este automat, cu un calibru 51011 si cu o frecventa de 3 Hz. Pe langa acestea, mai are o rezerva de energie de aproximativ 7 zile.

Ceasul Big Pilot’s Watch Edition DFB pastreaza multe din elementele traditionale ale brandului, cu care acesta si-a obisnuit fanii. Nu am reusit sa aflam pretul acestui model, dar probabil ca stocul de 250 de bucati se va epuiza rapid.

24 May   by | Niciun comentariu | Branduri:

Scrie un comentariu